Bir İleri İki Geri - Klipli

2024 Yerel seçimlerine yaklaştığımız bugünlerde siyasi partilerdeki Aday Adaylığı müracaatları da yakın zamanda başlayacak.

ALİ KEMİKKIRAN BİR TÜRLÜ KARARINI VEREMEYEN İSİMLER ARASINDA

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran geçtiğimiz hafta içerisinde tüm parti yönetimi ve ana kademe il teşkilatlarına Nevşehir Belediye Başkan Adayı benim her yerde gönül rahatlığı ile telaffuz edebilirsiniz icazetini verdikten sonra birden U dönüşü ile doğal adayım daha tam karar veremedim, tam garantiyi alamadım sözleri ile yeniden parti gündemine gelmeyi başardı.

ER KİŞİ HAKKIDIR SİYASET MEYDANI

Bir karar vermek siyaset meydanında oy pusulasına ismi yazdırmak her babayiğidin harcı değildir.

Demezler mi şimdi adama; Ya kalk koltuktan oturduğun koltuğu işgal etme, ya karar ver adaylığa oturup oturmayacağın belli olsun!

Şimdi duyar gibi oluyorum gaza getirmeye çalışıyor dediğinizi de lakin bir kişi aday olacaksa veya olmayacaksa o kişiyi gaza getirecek tek şey YÜREĞİ VE CESARETİDİR! Ben oturtmadım ki koltuğa ben kaldırıyım.

DÜNYA LİDERİNİN PARTİSİNDE SİYASET YAPTIĞINI HATIRLATMAK İSTERİM

Özellikle bulunduğumuz bugünlerde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşunu tüm dünya konuşurken, onun partisinin Nevşehir İl Başkanının kapalı kapılar arkasından, perde arkasından türlü sistematik siyasi entrikalarla AK Parti camiasına yakışmayan uygulamaları yapması AK Partinin Nevşehir teşkilatlarına zarar vermekten öte gitmiyor.

YOKSA RAPOR YAZDIĞIN BİR KİŞİ ADAY OLURDA ONUN YANINDA NASIL GEZERİM DİYE Mİ HESAP YAPILIYOR

Bir çok AK Partili isim ise Ali Kemikkıran'ın istemediği bir ismin aday olması halinde yanında il başkanı olarak oy istemeye nasıl çıkacağı yönünde tereddütte kaldığını da söylüyor.

Halef, selef konusunda AK Parti Genel Merkezine üç isim götüren Kemikkıran (Fatih Güneş, Serhat Sonugelen ve Ergün Elmacı) isimlerini kendi yerine İl Başkanı olması şeklinde telaffuz ettiği de edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz genel seçimlerde adaylıkların açıklanmasından sonra birçok dedikodu ve iddia gündeme gelmişti.

Bu konuların en başında ise adaylıkta 15-20 milyon lira mevzuları hafızalarda ki yerini hala korurken, bu seferde farklı rakamların oluştuğu konularıda gündemde ki yerini korumaya devam ediyor.

ADAY DEĞİLSEN ADAY DEĞİLİM DİYE AÇIKLAMA YAPABİLİRSİN

Tavşana kaç, tazıya tut mantığı ile siyasete yeni yeni uygulamalar katan Ali Kemikkıran aday olmadığını da açıklayamaması ile de dikkat çekiyor.

BİZ KIRK KİŞİYİZ KIRKIMIZDA BİRBİRİMİZİ BİLİRİZ

Geçtiğimiz hafta ki Ankara da ki toplantıya Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı da dahil etmeyen Kemikkıran adaylık için birçok siyasi irade ile temasta bulunarak GARANTİ istediği de parti içindeki dostlarımızdan edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

Adaylık için garanti alan 13 İl Başkanı arasında kendisine yer bulamayan Ali Kemikkıran'ın bugünlerde oldukça stresli ve geri viteste olduğuda iyi bildiğimiz konular arasında bulunuyor.

BİR NEBZE GÜLDÜREBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE

Bizde CT Haber olarak bugünlerde morali oldukça bozuk olan, kararsızlığın verdiği stresinden birazcıkta olsa uzak tutmak amacı ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'a bir tebessüm ettirebilmek için videolu müzikli klip hazırlamak istedik.

İşte o klip ;

ER KİŞİ OLMAK YÜREK İSTER, CESARET İSTER YÜREĞİ OLANDA KENDİNE GÜVENİR ÇIKAR MEYDANA HİÇ KİMSE KOLTUK GÜCÜNÜN ARKASINA SIĞINMASIN KOLTUKLAR EMANETTİR ÖYLE YA DA BÖYLE BİRGÜN MUHAKKAK BİTER VE BİTMEYEDE MAHKUMDUR!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Can Taşkın - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Cesur ve Tarafsız Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Cesur ve Tarafsız Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Cesur ve Tarafsız Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Cesur ve Tarafsız Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Nevsehirli vatandaş - Güneşler, Sonu gelmeyenler, menfaatçiler, bi bitmediniz gitti..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 23:52
01

Halaf - ali abiyle çok zor yaw kusura bakma ali abide adam haklı olmaz abi

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 31 Ekim 08:29


Kapadokya'nın Marka İşletmeleri

Kapadokya Bölgesindeki Marka İşletmeler Burada

+90 (384) 213 50 40
Reklam bilgi

Anket Nevşehir SAADET Partisinde Kimi Milletvekili Olarak Görmek İstersiniz?
Tüm anketler