NEVŞEHİR(MHA) Her 15 günde bir seminer ve konferanslar düzenlemeye devam eden Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı yine önemli bir ismi ağırlayacak.
06 Aralık Cuma akşamı Saat 20.00’da Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığı binasında düzenlenecek olan “Toplum ve Ahlak” konulu konferansın konuğu Radyo – Televizyon Üst Kurulu Daire Başkan Yardımcısı Dr. Hüseyin Pala olacak.
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, söz konusu konferansa tüm Nevşehir halkını davet etti.
Yorum yazarak CT Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan CT Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak CT Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan CT Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz