21 Yıl Önce Yazılan Mektuba Bakandan Görüntülü Cevap

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023'e Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup Kampanyası” kapsamında 21 yıl önce makamına mektup yazan PTT çalışanı Kemal Keskin’i arayarak, telefonda görüştü.

+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023'e Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup Kampanyası” kapsamında 21 yıl önce makamına mektup yazan PTT çalışanı Kemal Keskin’i arayarak, telefonda görüştü.

İki çocuk babası olan PTT çalışanı Kemal Keskin, 21 yıl önce geleceğe bir anı bırakmak ve mektup kavramını toplumda canlı tutmak amacıyla PTT tarafından hayata geçirilen, "2023'e Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup Kampanyası’ kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı makamına mektup yazdı.  Keskin, mektubunda, “Sayın Ulaştırma Bakanıma; Türkiye Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlar, bundan sonraki yaşamınızda üstün başarılar ve sağlık dolu günler dilerim” ifadelerine yer verdi.

 PTT Genel Müdür Hakan Gülten, Keskin’in yazdığı mektubu 28 Eylül’de PTT Kahramankazan Değerli Kağıtlar Depo Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen etkinlikte Bakan Uraloğlu’na teslim etti. Bakan Uraloğlu, bunun üzerine 29 Ekim 2002 tarihinde makamına mektup yazan PTT çalışanı Kemal Keskin’i arayarak, görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi. Keskin’e mektubunda yer verdiği ifadeleri hatırlatan Uraloğlu, “21 yıl önce bugünü düşünerek bir mektup yazmışsın. Çok sağ ol, çok mutlu oldum. Bu mektubu okumak da bize nasip oldu” dedi.

 Bakan Uraloğlu’nun kendisini aradığı için çok mutlu olduğunu belirten Keskin ise, “Bu mektubu yazdığım tarihte Ardahan PTT Başmüdürlüğü’nde çalışıyordum. Aslında herkes eşine, dostuna yazar ancak ben işimi ve kurumumu çok sevdiğim için kendi Bakanıma yazmak istedim. Sayın Bakanımız beni aradığında çok heyecanlandım. Benim için unutulmaz bir anı oldu” ifadelerini kullandı.

17 Eki 2023 - 11:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Cesur ve Tarafsız Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Cesur ve Tarafsız Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Cesur ve Tarafsız Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Cesur ve Tarafsız Haber değil haberi geçen ajanstır.


Kapadokya'nın Marka İşletmeleri

Kapadokya Bölgesindeki Marka İşletmeler Burada

+90 (384) 213 50 40
Reklam bilgi


Anket Nevşehir SAADET Partisinde Kimi Milletvekili Olarak Görmek İstersiniz?
Tüm anketler