Vali Buhara'dan Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Vali H. Mete Buhara başkanlığında, emniyet ve jandarma teşkilatı birim amirlerinin de katılımıyla Emniyet ve Asayiş Genel Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Vali H. Mete Buhara başkanlığında, emniyet ve jandarma teşkilatı birim amirlerinin de katılımıyla Emniyet ve Asayiş Genel Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünde Valimiz Sayın H. Mete Buhara başkanlığında düzenlenen asayiş toplantısında İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sadık Gülecen ile emniyet ve jandarma teşkilatı birim amirleri de yer aldı. Toplantıda İlimizdeki asayiş konuları genel olarak ele alındı.

Valimiz Sayın H. Mete Buhara, toplantının ardından yakın zaman önce İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Erdoğan Kartal'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. İl Emniyet Müdürüne başarılı çalışmalar dileyen Sayın Valimiz, kurum faaliyetlerine ilişkin kendisinden bilgi aldı.

16 Eki 2023 - 16:30 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Cesur ve Tarafsız Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Cesur ve Tarafsız Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Cesur ve Tarafsız Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Cesur ve Tarafsız Haber değil haberi geçen ajanstır.


Kapadokya'nın Marka İşletmeleri

Kapadokya Bölgesindeki Marka İşletmeler Burada

+90 (384) 213 50 40
Reklam bilgi


Anket Nevşehir SAADET Partisinde Kimi Milletvekili Olarak Görmek İstersiniz?
Tüm anketler