Feci Olay Silahını Temizlerken Annesini Vurdu

Samsun’un Bafra ilçesinde bir şahıs silahını temizlerken yanlışlıkla annesini vurdu.

+2
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, İshaklı Mahallesi Oruç Reis Sokak’ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan bayram için Bafra’ya gelen Bünyamin A. (36), evde temizlediği silahı ateş aldı. Silahtan çıkan kurşun annesi Hatice A.’nın (58) karnına isabet etti.

Ağır yaralanan Hatice A., olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine kısa sürede gelen Asayiş Büro Amirliği ekipleri Bünyamin A.’yı olayda kullanılan silahla birlikte gözaltına aldı.

Şahsın alkollü olduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

21 Nis 2023 - 23:09 Samsun- Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Cesur ve Tarafsız Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Cesur ve Tarafsız Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Cesur ve Tarafsız Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Cesur ve Tarafsız Haber değil haberi geçen ajanstır.


Kapadokya'nın Marka İşletmeleri

Kapadokya Bölgesindeki Marka İşletmeler Burada

+90 (384) 213 50 40
Reklam bilgi


Anket Nevşehir SAADET Partisinde Kimi Milletvekili Olarak Görmek İstersiniz?
Tüm anketler