Bağımlılığa ve Şiddete Geçit Yok Toplantısı Düzenlendi

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İzleme ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Haber albümü için resme tıklayın

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İzleme ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İzleme ve Değerlendirme toplantısı Vali İnci Sezer Becel başkanlığında, kaymakamlar ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımlarıyla yapıldı.

+2



Tüm ifadeler:
66

12 Nis 2023 - 12:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Cesur ve Tarafsız Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Cesur ve Tarafsız Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Cesur ve Tarafsız Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Cesur ve Tarafsız Haber değil haberi geçen ajanstır.


Kapadokya'nın Marka İşletmeleri

Kapadokya Bölgesindeki Marka İşletmeler Burada

+90 (384) 213 50 40
Reklam bilgi


Anket Nevşehir SAADET Partisinde Kimi Milletvekili Olarak Görmek İstersiniz?
Tüm anketler