Nevşehir’de ilk defa özel sporlar atletizm şampiyonası düzenlendi.
Nevşehir Belediyesi Gençlik Spor Kuübü, Kapadokya Özel Eğitim Mavi Yeşil Yuva Kulübü, Kapadokya Mavi Umut Kulübü, Gençlik Spor Kulübü, Gençlik spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Tarkan Güney katıldı.
Organizasyonda farkındalık yaratmak adına Nevşehir Valiliği önünden Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne kadar kortej düzenlendi.
Koşu, cirit, gülle ve disk atma branşlarında yarışan özel sporcuların madalya töreni ile son buldu. Kendi branşlarında dereceye giren sporcular Nevşehir’i temsilen Türkiye Şampiyonalarına gidecekler.
Düzenlenen atletizm şampiyonası hakkında Gençlik ve Spor il müdürü Muhsin Özdemir ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi Tarkan Güney açıklamada bulundu.





